مراحل تنظیم طرح توجیهی کارخانه های مواد غذایی



















***اِن ئی یِمَک 2 ***

 

مراحل تنظیم طرح توجیهی به 22 قسمت مجزا به شرح زیر قابل تقسیم است:
1- مقدمه ()
2- مطالعات قبل از اجرای طرح
شناخت و معرفی کالا
محاسبه کارایی فیزیکی و اقتصادی کالا
مطاله بازار مصرف
مطالعه مواد اولیه
مطالعه دانش فنی و تکنولوژی مناسب
3- مطالعه محل اجرا
معیار انتخاب محل
مسائل زیست محیطی
4- مشخصات مجری طرح
مشخصات طرح
6- مشخصات مجوزهای قانونی اخذ شده
جواز
تامین محل
استعلام از سازمانهای دولتیی
احداث و خرید ماشین آلات
پروانه بهره برداری
پروانه مسئول فنی و پروانه بهره برداری اداره نظارت
پروانه ساخت
مهر استاندارد
7- طراحی کارخانه
جمع آوری و تحلیل اطلاعات
تعیین ظرفیت
توسعه آینده
طراحی فراینده
نمودار فرایند
محاسبه تعداد و انتاخب ماشین آلات
ایجاد تعادل در خط تولید
فهرست و مشخصات ماشین آلات
الگو جریا مواد
نمودار جریان مواد

8- خلاصه­ی برآورد مالی طرح
9- محاسبات و بررسی اقتصادی
برآورد سرمایه­ی ثابت
برآورد هزینه­ی نگهداری و تعمیرات طرح
برآورد هزینه­ی استهلاک طرح
برآورد سرمایه­ی در گردش طرح
برآورد هزینه­های پیش­بینی نشده­ی تولید
مشخصات محصول، فرآیند و روش تولید محصول
برآورد هزینه­های سرمایه­گذاری کل طرح
نحوه­ی سرمایه­گذاری
هزینه­ی تسهیلات مالی
پیش­بینی مالی طرح پس از شروع بهره­برداری
قیمت تمام شده­ی محصول
برآورد سود و زیان سالیانه­ی طرح
محاسبه­ی نقطه­ی سر به سر (در 100 درصد راندمان)
محاسبه­ی سایر نسبت­های مالی
10- برنامه­ی زمانبندی اجرای طرح
11- تجزیه و تحلیل طرح
 
منبع: زیتون ایرانی

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نوشته شده در شنبه 11 شهريور 1391برچسب:,ساعت 13:32 توسط امامدوست| |

Design By : Mihantheme